OVB Allfinanz Romania: Vointa

Sunt foarte multe situatii in viata fiecaruia dintre noi in care ne este testata si chiar invinsa vointa.

De la prietenul care te convinge sa mergi cu el la un film pe care tu l-ai vazut déjà desi tu voiai sa mergi cu bicileta in parc; la telefonul cel nou pe care l-ai cumparat doar pentru ca te-a convins un prieten ca e cu mult mai performant decat cel la care te gandisei tu initial; la creditul pentru casa pe care l-ai facut acum ceva timp iar acum te apasa rata lunara si deceniile care inca mai trebuie platite, pana la obligatia pe care o simti vis-a-vis de ideea de a avea un copil pentru ca parintii tai isi doresc sa fie déjà bunici.

Pare ca intreaga societate stie ce e mai bine pentru tine decat tu insuti, doar ca este o impresie eronata.

Fiecare dintre noi stim ce este cel mai bine pentru noi, se numeste instinct si am face bine sa il ascultam cat mai des.

Instinctul nostru de supravietuire este ca o polita de asigurare inscrisa in gene care se activeaza la fiecare cumpana si il simtim cel mai adesea sub forma unor fluturi in stomac care ne fac sa ne fie teama sau ne confera o stare de bine.

Asigurarea, sau altfel spus siguranta ca viata ta este pe un traseu bun este data de increderea pe care o ai in propriile tale decizii.

Partenerii de incredere reprezinta, poate, cel mai important element al planului si adauga un plus de confort deciziilor pe care le iei, iar asta deoarece doar alaturi de astfel de oameni poti sa construiesti ceva sigur si de durata.

Astfel, pare natural ca polita de asigurare nativa sa fie completata de un produs ce ofera protectie pe termen mediu si lung. Vorbim mai exact despre asigurarile de viata, fie ca vorbim despre cele clasice care te protejeaza impotriva unor situatii neprevazute sau despre cele care au atasat si un program de economisire.

Asigurarile, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurari de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele