OVB Allfinanz Romania: Tu in ce film joci?

Fie ca esti pasionat de blockbustere, ca te dai in vant dupa povesti de dragoste cu mult sirop sau preferi oricand o comedie spumoasa, filmele au devenit pentru cei mai multi dintre noi o forma accesibila de a ne relaxa si de a visa.

Uneori transpunem ideile si imaginile surprinse pe micul si marele ecran si in viata reala. Stiu un amic care dupa ce a vazut primul Fast & Furios a apasat pedala putin cam tare. Cel mai probabil la finalul pataniei a regretat, dar pentru cateva momente a trait periculos iar asta a contat ceva mai mult in acele momente. Nu si dupa.

Ideea este ca marea majoritate a filmelor au un happy end, ceea ce nu se intampla in marea majoritate a cazurilor si in viata reala.

De aceea in viata noastra, care dureaza ceva mai mult de 180 de minute, avem nevoie de asigurari si de solutii care sa ne asigure un happy end pe termen lung.

Sa luam de exemplu sanatatea. Organismul tau arata si se simte intr-un fel la 30 de ani si destul de diferit la 40. Pentru ca doar intr-un deceniu se pot intampla foarte multe, ai nevoie sa stii ca esti sanatos, ai nevoie de grija.

Sanatatea inseamna in primul rand preventie, adica sa mergi la toate controalele anuale si sa nu ignori diverse simptome pentru ca sigur e de la curent, sau pentru ca ai mancat picant sau iar ai sarit peste micul dejun.

Asigurarile de sanatate privata sunt acele produse care, contra unei sume lunare modice iti ofera acces la un numar mare de analize si controale importante pentru sanatatea ta.

Astazi pe piata sunt nenumarate clinici private si fiecare isi comercializeaza pachetele de sanatate si iti este greu sa alegi un produs pentru ca ai impresia ca ai nevoie de toate.

De fapt ai nevoie de un consultant in asigurari care sa te ajute sa afli ce ti se potriveste acum dar si pe termen lung.

Consultantii OVB Allfinanz Romania sunt cel mai potrivit partener care sa te ajute sa faci aceasta alegere. De ce? Pentru ca in portofoliile acestora vei gasi mereu cele mai noi si mai complete produse OVB de asigurari de sanatate, iar asta pentru ca ne pasa de tine si ne dorim sa fi mereu sanatos.

Indiferent de filmul in care joci, alege sa fie unul cu happy end.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele