OVB Allfinanz Romania: Training sanatos

Atunci cand vine vorba despre sanatatea mea si despre cum ar putea evolua aceasta pe termen mediu si lung imi pot face o idee analizand si istoricul familiei mele.

Ce va pot spune este ca, daca ar fi sa ma uit in urma cu minimum doua generatii, viitorul nu prea imi surade. Motiv pentru care de ceva timp m-am apucat de facut sport in mod constant, am mai multa grija ce mananc, merg la medic regulat pentru controale de rutina si in principiu duc o viata ceva mai echilibrata decat acum cinci ani.

Cu toate acestea stiu sigur ca sunt una dintre putinele persoane din jurul meu care depune aceste eforturi pentru a-si imbunatati calitatea vietii pe termen lung iar exemple am inclusiv in familie dar nu numai.

Sa luam exemplu unor cunoscuti ai mei, cuplu, amandoi peste 60 de ani, cu studii superioare, doamna chiar fost cadru medical, care au trait exclusiv la oras si atitudinea lor fata de propria lor sanatate.

Astfel, in ciuda faptului ca doamna este printre altele cardiaca si a suferit in urma cu aproximativ doi ani o operatie pe cord deschis – in urma careia aproape ca si-a pierdut viata – fuge de medic cu toata puterea pe care o mai are. Pensionata fiind intre timp, desigur pe caz de boala, isi petrece zilele pe canapea, in fata televizorului iar pe masuta de cafea din sufragerie troneaza recipiente de toate formele si culorile, pline cu medicamente. Pentru orice nou simptom are o noua pastila, mereu la indemana, si nici nu vrea sa se gandeasca sa mearga la medic. Orice iesire din casa, ceea ce oricum se intampla extrem de rar, uneori chiar trimestrial, este insotita de ameteli si stari de lesin.

Domnul, inca in campul muncii, ceva mai sprinten decat dumneaei dar mult mai incet fata de cum ar trebui sa fie pentru varsta domniei sale, desi cu propriile probleme majore de sanatate, are interese cel putin interesante pentru varsta sa. Astfel, de la inceputul anului si pana acum a achizitionat o pereche de role, o motocoasa, un obiectiv foto si niste filtre. Toate aceste cumparaturi, alaturi de multe altele, stau insirate prin casa, in cutii, starea de sanatate nepermitandu-i sa le foloseasca.

Desigur, atunci cand vine vorba despre medic, controale de rutina sau chiar despre a economisi bani pentru un set de analize medicale mai complet amandoi devin extrem de vehementi si sustin cu tarie ca nu au nevoie pentru ca se simt extraordinar de bine.

Este o atitudine pe care o intalnesc la cei mai multi dintre cunoscutii mei si care din pacate pare sa fie greu de combatut deoarece, din pacate, vorbim despre o problema de mentalitate.

Cu toate ca banii ar putea parea cauza pentru aceasta atitudine, din fericire costurile pentru care poti accesa servicii medicale de calitate este, de exemplu, similar unui meniu pentru 4 persoane de la KFC.

Pentru doar cateva zeci de lei pe luna poti sa ai grija de tine folosind o asigurare privata de sanatate.

Asigurarile private de sanatate sunt produsul perfect atunci cand le contractezi cat mai devreme in viata.

Analizele anuale, precum si alte analize de rutina te vor ajuta sa te mentii sanatos iar astfel sa castigi cat mai mult timp alaturi de familia ta.

Produsele potrivite tie si celor dragi exista si ai nevoie doar de un consultant de incredere pentru a le identifica.

Ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania alaturi de tine atunci cand faci alegerea potrivita deoarece consultantii nostri stiu cat de nepretuita este sanatatea ta si a celor dragi tie.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele