OVB Allfinanz Romania: Lucrul bine facut este de cele mai multe ori nemtesc

Ne plac lucrurile bine facute si pentru cele mai multe dintre ele nici nu ne mai intereseaza pretul.

Sa luam, de exemplu, fascinatia romanilor fata de produsele germane.

Cati dintre noi nu am visat la un Audi, BMW, Wolkswagen sau un Porsche, fie el nou sau second hand cel putin odata in viata?

De mica am avut Nivea in casa pe principiul daca e nemteasca, e buna. Oare faptul ca si acum, adult fiind, tot Nivea cumpar sa fie o confirmare a acestui fapt ?

Fiecare pereche de adidasi cumparata, indiferent de brand, te duce cu gandul la Adidas, involuntar. Sa fie asta dovada faptului ca un lucru bine facut poate sa dea numele unui produs in sine?

Ce mai, Boss, Metro, Puma, Becks, Siemens. Bosch, DHL, Haribo, Wella, Mont Blanc, Knorr, Blend a Med, Escada, Smart etc., au devenit branduri de referinta pentru foarte multi dintre noi si o parte din viata noastra de zi cu zi. Acest fapt este dovada faptului ca oamenii apreciaza calitatea iar nemtii stiu ceva despre cum sa ofere calitate produselor lor.

De aceea, atunci cand vine vorba despre viata ta, sanatatea ta, viitorul tau, ai nevoie de ce este mai bun.

Ai nevoie de un broker de asigurari in care sa ai incredere.

Ai nevoie de un consultant financiar care sa iti poata oferi cele mai noi si mai bune produse de pe piata, indiferent in ce moment al vietii te afli.

Ai nevoie de un broker german. Ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Singurul broker de asigurare si reasigurare din Romania cu origini germane si o istorie de 44 de ani de siguranta si protectie.

Nu ne crede pe cuvant. Te invitam la o intalnire in care sa ne povestesti despre tine, obiectivele si dorintele tale pe termen scurt, mediu sau lung iar consultantii nostri iti vor cauta cel mai, sau cele mai potrivite produse pentru a te ajuta sa le indeplinesti.

Cand ai siguranta si calitate ai parte de un lucru bine facut, ai parte de ceva nemtesc.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele