OVB Allfinanz Romania: Inlocuitori

Stilul de viata din zilele noastre este extrem de diferit fata de cel al parintilor nostri, fara sa mai vorbim despre cel al bunicilor, iar cercetatorii britanici – cei mai la moda cercetatori – cel mai probabil ar numi acest fenomen evolutie.

Astazi cei mai multi dintre noi ducem vieti stresante, cu locuri de munca nesigure unde competitia este acerba si trebuie sa fii mereu vigilent pentru a nu ramane in urma sau chiar pe dinafara. Din acest motiv suntem dispusi la foarte multe compromisuri si reusim adesea sa trecem peste opiniile si valorile noastre doar ca sa fie bine.

Pentru a compensa toate aceste nemultumiri si limitari pe care le adunam in timpul orelor de program, atunci cand vine vorba despre bucuriile noastre – iar de cele mai multe ori vorbim despre bunuri de toate felurile – stergem orice limita de buget si orice ratiune.

Ne cumparam singuri pe noi insine cu tot felul de gadget-uri si haine pentru a ne convinge ca stresul si frustarile adunate la serviciu merita.

Folosim inlocuitori mai ieftini pe termen lung pentru a ne convinge sa «ramanem in joc» si sa facem rost de resurse pentru a ne finanta dependenta.

Puteai oare sa detii mai putine bunuri, iar in schimb sa petreci mai multe ore cu familia sau in locul cheltuielilor impulsive sa fi investit banii intr-un produs de economisire care te-ar fi ajutat sa te pensionezi inainte de termen, iar astfel sa te bucuri de viata asa cum ti-ai dorit mereu?

Daca intrebarea de mai sus ti-a oprit sirul gandirii fie si pentru cateva secunde, atunci a sosit timpul sa discutam despre o solutie care sa iti protejeze banii de tine, dar si de inflatie in urmatoarele cateva decenii. Mai exact, vorbim despre un produs de investitii de tip asigurare de viata cu componenta investitionala (cunoscuta si sub numele de asigurare unit-linked).

Pentru mai multe detalii privind asigurarile unit-linked ai nevoie de un consultant OVB Allfinanz Romania.

De ce un consultant OVB Allfinanz Romania?

Pentru ca in primul rand, te va asculta deoarece pentru noi este important sa stim exact ce iti doresti acum dar si in viitor.

In al doilea rand, iti va oferi consultanta financiara personalizata. Adica, in functie de nevoile tale, dar si de profilul tau investitional, iti va prezenta doar acele produse potrivite tie.

Daca te-ai saturat de inlocuitori, daca vrei sa ai acces la fericire pe termen lung, ai nevoie de un partener de incredere. Ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele