OVB Allfinanz Romania: Cum sa scapi de populism

Daca esti de parere ca datorita taxelor pe care le platesti catre Stat in fiecare luna acesta este dator sa aiba grija de tine oricand vei avea nevoie, atunci cel mai probabil nu vei fi de acord cu cele de mai jos.

Parintii mei, asa cum ma gandesc ca este cazul celor mai multora dintre cei care citesc aceasta postare, nu au avut alta optiune decat cea de a se baza pe serviciile sociale oferite de Stat. Au crescut si si-au petrecut cea mai mare a vietii si a activitatii profesionale intr-un sistem care promitea sa aiba grija de ei pana la finalul calatoriei, in schimbul libertatii lor de gandire si poate chiar fizice, in unele cazuri.

Toate acestea se petreceau intr-un alt timp si se bazau pe alte premise care astazi nu se mai aplica.

Astazi, cea mai potrivita persoana, sau daca vrei institutie, sa aiba grija de tine esti tu insuti.

Niciun partid politic, indiferent de culoare si doctrine nu va avea grija de sanatatea ta asa cum nu va avea grija de tine nici la momentul retragerii din activitate, indiferent de cate promisiuni electorale vor face.

Promisiunile facute in fata camerelor de vederi nu inseamna nimic intr-un sistem in care in cele mai multe cazuri accesul la doctorul care iti poate salva viata se face inca in baza unui plic alb, iar pensia vine mai mica decat intretinerea.

Daca iti doresti acces la servicii medicale de calitate, daca iti doresti o pensie care sa iti asigure mai mult decat subzistenta, atunci afla ca a sosit momentul sa faci ceva in acest sens.
Este momentul sa iei masuri pentru a-ti asigura viitorul cu ajutorul unor instrumente financiare care nu sunt oferite de stat, dar fara de care viitorul poate fi destul de sumbru.

Asigura-ti sanatatea pe termen lung cu ajutorul unei asigurari de sanatate private care iti va acorda acces la cele mai noi si complexe solutii medicale, precum si la un act medical corect din toate punctele de vedere.

Asigura-ti viitorul cu ajutorul unei pensii private menite sa iti asigure la momentul retragerii din activitate confortul financiar necesar unei batraneti linistite.

Daca iti doresti sa fii in controlul propriului tau destin, atunci alege sa scapi de populism si de promisiuni desarte prin actiuni.

Ai nevoie de un consultant financiar al OVB Allfinanz Romania alaturi de tine atunci cand faci alegerea potrivita deoarece consultantii nostri stiu cat de important este viitorul tau si al celor dragi tie motiv pentru care intotdeauna au cele mai noi si mai complete solutii.

Alege astazi un viitor care te va elibera de orice promisiune electorala alaturi de un partener de incredere. Alege OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele