OVB Allfinanz Romania: Ce ai fi vrut sa faci in 2015

In fiecare an imi notez 10 dorinte, sau mai bine spus 10 asteptari pe care le am de la mine insami, si de fiecare data ma gandesc ca peste 300 de zile sunt arhisuficiente pentru a le duce la indeplinire pe cele mai multe dintre ele.

Cu toate acestea experienta de peste 30 de ani imi demonstreaza ca in cele mai bune peste 300 de zile ale mele de pana acum ajung sa indeplinesc doar 50% dintre ele.

Anul acesta, de exemplu, mi-am propus sa economisesc o anumita suma de bani. Astazi, cu cateva zeci de ore inainte de expirarea termenului limita am reusit sa depasesc pragul de 50% de realizare al acestei dorinte.

Ce a fost diferit anul acesta fata de ceilalti?

Cred ca in 2015 m-am luat putin mai in serios eu pe mine insami si promisiunile pe care mi le fac.

Am reusit sa reduc suficient numarul de cheltuieli inutile facute pentru sifonier sau de dragul altora astfel incat sa imi demonstrez ca ceea ce imi propun se poate indeplini.

Ce am mai avut pe lista in 2015? Nu stiu inca deoarece traditia mea spune ca nu am voie sa trag cu ochiul la dorinte inainte de a se termina anul, dar pe cea cu economisitul banilor am retinut-o.

Ce inseamna pentru mine sa economisesc? Inseamna sa castig timp pentru ceea ce imi face placere, alaturi de oamenii dragi mie.

Astazi fiecare dintre noi poate castiga timp sub forma unor produse financiare ce ofera protectie pe termen mediu si lung. Vorbim mai exact despre asigurarile de viata, fie ca vorbim despre cele clasice care te protejeaza impotriva unor situatii neprevazute sau despre cele care au atasat si un program de economisire.

Asigurarile de viata, pe langa componenta lor de protectie, au si o alta de economisire. Astfel, poti opta pentru asigurari de viata cu economisire, iar la momentul ales de tine te vei bucura de o economie frumusica pe care in alte conditii poate cu greu ai putea sa o faci ce te va ajuta sa te bucuri cu adevarat de timpul tau liber.

Mai mult, in functie de puterea ta financiara, dar si de suma pe care vrei sa o ai in momentul in care polita ajunge la maturitate, tu decizi care este suma cu care vei contribui, adica tu controlezi procesul de protectie si economisire.

Stiu ca iti este greu sa faci o alegere, de aceea nu trebuie sa treci prin acest proces singur, ai nevoie de un broker de asigurare de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania. Consultantii OVB Allfinanz Romania au la dispozitie un portfoliu complet si complex de produse menite sa te ajute sa te protejezi.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele