OVB Allfinanz Romania: Cand au corespuns ultima data asteptarile tale cu realitatea?

In viata este bine sa ai idealuri, tinte cat mai inalte si asteptari cat mai nebunesti atunci cand vine vorba despre ceea ce este important pentru tine, precum familia, cei dragi, siguranta si confortul tau, sau dezvoltarea ta personala.

Intrebarile care imi vin in minte sunt cat costa toate acestea de fapt si daca esti dispus sa platesti si costul pe care il prespune implementarea efectiva a idealurilor tale atunci cand vine vorba despre a-ti asigura, de exemplu, un trai confortabil.

In viata celor mai multora dintre noi un trai confortabil vine adesea cu un cost ridicat de ore munca, stres si oboseala chiar cronica. In plus, cu cat petreci mai mult timp la birou, cu atat ai mai putin timp pentru a-l petrece cu familia si cei dragi pentru care in principiu depui tot acest efort, iar putinul timp liber este insuficient uneori chiar si pentru activitatile de baza – dormit, citit, treburi casnice.

Cu toate acestea, atunci cand te uiti in jur observi ca esti mandrul posesor al ultimului model de telefon, televizor sau alte gadgeturi, ai schimbat, iar, gresia in baie sau esti in proces de achizitie a unui autoturism mai nou.

Urmatoarea mea intrebare catre tine este – chiar aveai nevoie?

Puteai oare sa detii mai putine bunuri iar in schimb sa petreci mai multe ore cu familia, sau in locul cheltuielilor impulsive sa fi investit banii intr-un produs de economisire care te-ar fi ajutat sa te pensionezi inainte de termen?

Daca intrebarea mea te-a pus macar pe ganduri atunci este timpul sa discutam despre solutii de economisire cu impact pe termen lung.

Ai nevoie de o solutie care sa iti protejeze banii de tine dar si de inflatie in urmatoarele cateva decenii. Mai exact, vorbim despre un produs de investitii de tip asigurare de viata cu componenta investitionala (cunoscuta si sub numele de asigurare unit-linked).

Pentru cei mai multi dintre noi solutiile de economisire si protectie oferite de institutiile financiare, desi prezinta castiguri frumoase, ne sunt aproape necunoscute. Sau daca stim cate ceva despre ele, nu ne inspira incredere.

Dar avem o solutie pentru tine – consultantii OVB Allfinanz Romania.

De ce un consultant OVB Allfinanz Romania?

Pentru ca in primul rand, te va asculta, deoarece pentru noi este important sa stim exact ce iti doresti acum dar si in viitor.

In al doilea rand, iti va oferi consultanta financiara personalizata. Adica, in functie de nevoile tale dar si de profilul tau investitional, iti va prezenta doar acele produse potrivite tie.

Daca vrei sa iti indeplinesti visurile, ai nevoie de un partener de incredere. Ai nevoie de OVB Allfinanz Romania.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele