OVB Allfinanz Romania: Bogatie

Pentru cei mai multi dintre noi, bogatia inseamna sa avem cel putin o casa, cel putin o masina, conturi generoase si multe multe obiecte de lux care par sa ne completeze si usureze viata.

Iar astfel detinutul de obiecte devine pentru acestia dintre noi un scop in sine ce ne indeparteaza de la a ne trai viata si de a ne crea amintiri alaturi de cei dragi.

Pe scurt, ne-ar fi mai util si mai bine sa ne bucuram de viata decat sa ne transformam in niste roboti cu un singur program, acela de a fi mandri posesori de obiecte.

Viata este formata din momente, multe dintre ele irepetabile. Momente de trait, savurat si apoi rememorat alaturi de cei dragi.

Pentru a te bucura alaturi de cei dragi cat mai mult, ai nevoie de o protectie pe termen lung pe care o poti avea cu ajutorul mai multor solutii financiare.

De exemplu, pensia facultativa este genul de produs pe care il achizitionezi in tinerete pentru a te bucura la retragerea din activitate.

Astfel, pentru a ajunge la 100% din venitul tau din momentul dinaintea pensionarii ai nevoie de pensia privata si mai ales de cea facultativa.

Pensia facultativa are rolul de a-ti suplimenta veniturile intr-un mod cat mai natural si de a te ajuta sa iti pastrezi stilul de viata cu care esti obisnuit.

Pensia facultativa este menita sa iti completeze veniturile generate de contributiile pe care le platesti la fiecare salariu catre pensia de la stat (pilonul 1) si cea administrata privat (pilonul 2).

Astfel, la momentul retragerii din activitate piloanele 1+2+3 ar putea sa iti ofere un stil de viata similar celui cu care esti obisnuit.

Stiu ca poate iti este greu sa alegi ceea ce ti se potriveste dintre toate produsele existente pe piata.

De aceea ai nevoie un partener de incredere, ai nevoie de OVB Allfinanz Romania. Consultantii OVB Allfinanz Romania te vor ajuta sa identifici care sunt nevoile tale financiare actuale si viitoare, iar astfel sa alegi cea mai potrivita solutie pentru tine acum si pe viitor.

Adevarata bogatie este data de amintirile pe care le cream de-a-lungul vietii iar siguranta pe care ti-o aduc produsele financiare de economisire te ajuta sa te bucuri cat mai mult de fiecare moment in parte.

Primeste articole noi pe e-mail

Fields marked with an * are required

Mai multe articole

Vezi toate articolele